O meni

Spoštovani!

Na področju bančnega, poslovnega, finančnega in podjetniškega svetovanja delujem že skoraj 10 let. V vsakodnevno svetovalno delo uspešno prenašam znanje pridobljeno na magisterskem študiju poslovnih znanosti in bogate delovne izkušnje s področja svetovanja podjetjem, samostojnim podjetnikom, kmetovalcem in fizičnim osebam ter s področja bančništva. Slednja sem pred začetkom samostojne podjetniške poti pridobil med delom v SKB banki d.d. na mestu podjetniškega svetovalca in v Unicredit banki d.d. kjer sem vodil poslovno enoto banke.

V okviru dejavnosti podjetniškega in poslovnega svetovanja nudim strankam pomoč pri pridobivanju nepovratnih EU sredstev in subvencij  obrestnih mer, tako državnih, lokalnih in občinskih razpisov.

Svetujem tudi kmetovalcem pri prijavljanju na razpise za nepovratna EU sredstva.

V okviru bančnega in finančnega svetovanja sodelujem skoraj z vsemi bankami v Sloveniji. Poleg tega nastopam kot kreditni posrednik za Unicredit banko, Sparkasse banko in BKG Bank AG. Kredite posredujem za pravne in fizične osebe.

Ker postaja energetska učinkovitost in skrb za čisto okolje stalnica našega vsakdana, svetujem tudi na področju financiranja obnovljivih virov energije, zlasti pri pridobivanju ugodnih sredstev za izgradnjo sončnih elektrarn.

Sem med redkimi svetovalci na slovenskem trgu, ki v eni osebi združujejo bančno znanje in izkušnje ter izkušnje in pozitivne rezultate s področja pridobivanja nepovratnih EU sredstev. Glavna vodila mojega dela so fleksibilnost, zanesljivost, poštenost in dolgoročni partnerski odnos s strankami.


Veselim se sodelovanja z vami

mag. Simon Debenjak univ.dipl.ekon.